Микразім / Як гэта працуе

Як працуе Мікразім?

Вакол столькі спакусаў! І часам нашыя звычкі прыводзяць да непрыемнасцяў і заканчваюцца дыскамфортам у жываце! Мікразім дапаможа Вашаму страўніку справіцца ў такіх сітуацыя, а Вам застацца ў добрым настроі!

 
1 Навошта патрэбна ежа?

Падтрыманне нармальнага функцыянавання нашага арганізма напрамую залежыць ад атрымання і засваення істотнейшых пажыўных рэчываў – бялкоў, тлушчоў і вугляводаў.

Бялкі
Бялкі

Навошта патрэбны? Будаўнічы матэрыял для нашага арганзіма - тканінаў, клетак і ворганаў цела, а таксама аснова гармонаў, ферментаў і антыцелаў.
Дзе змяшчаюцца? Мяса, рыба, яйкі, тварог, сыры, бабовыя.
Неабходны фермент: ПРАТЭАЗА

Тлушчы
Тлушчы

Навошта патрэбны? Тлушчы – крыніца энэргіі, яны забяспечваюць пачуццё насычанасці, паніжаючы апетыт. Удзельнічаюць у абменных працэсах, утварэнні гармонаў, дапамагаюць рэгуліраваць узровень глюкозы, засвойваць вітаміны, харчуюць мозг і нэрвовую сістэму.
Дзе змяшчаюцца? Сметанковае і расліннае масла, тлустыя малочныя прадукты, гарэхі, тлустая рыба, авакада
Неабходны фермент: ЛІПАЗА

Вугляводы
Вугляводы

Навошта патрэбны? Вугляводы – асноўная крыніца паступленна энэргіі ў арганізме і «ежа» для галаўнога мозга. Уваходзяць у склад ферментаў, кіслот і імунаглабулінаў. Асабліва істотна ўключаць у свой рацыён складаныя вугляводы.
Дзе змяшчаюцца? Агародніна, фрукты, злакавыя, крупы, хлеб, прысмакі, мёд.
Неабходны фермент: АМІЛАЗА

 
2 Смачнай ежы шмат не бывае!

Ежа – не толькі спосаб папаўнення энэргіі. За ежай мы размаўляем, адпачываем і атрымліваем асалоду ад разнастайнасці смакавых адчуванняў. Ежа – адзін з старажытнейшых сродкаў атрымання задавальнення, вядомых чалавеку. І пры сучасным багаццем спакусаў недзіўна, што часам мы пераедаем.

У вядомым жарту кажацца, што ў кожнага з нас ёсць дададковы «страўнік для дэсерта», каторы актывізуецца, калі страўнік перапоўнены, але вельмі хочацца паласавацца яшчэ чым-небудзь смачным. Але што жа адбываецца на самой справе пасля таго, як мы прыемна правялі час і смачна і шмат паелі?

  • Падчас пераядання сценкі страўніка не паспяваюць вырабляць дастатковую колькасць страўнікава соку для пераварвання ежы. Не апрацаваная належным чынам ежа з цяжкасцю паступае праз вузкі праход шырыной у 5 мм далей, у дванаццаціперсную кішку.
  • У кішцы хімус – здрабнёная ежа, змешаная са страўнікавым сокам, адразу падвяргаецца апрацоўцы сокам падстраўнікавай залозы і жоўцю печані. Пры вялікай колькасці з’едзенага ферментаў сока і жоўці аказваецца недастаткова для таго, каб хутка расшчапіць бялкі і тлушчы, змяшчаючыяся ў хімусе.
    Працэсс страваварэння зацягваецца на невызначаны час.
    У выніку мы можам адчуваць пачуццё перапоўненасці страўніка, цяжасці і дыскамфорта ў жываце, млоснасці, пякоткі і нават балючыя адчуванні.
    Піларычны сфінктар
    Жоўць
    Сакрэт падстраўнікавай залозы
    Хімус
 
3 Мікразім – калі раптам пераядзім.
Пры пераяданні вашаму страўніку неабходна хуткая дапамога. У гэтай сітуацыі на падтрымку прыдуць сучасныя ферментатыўныя прэпараты. Які жа сродак лепш прыняць?
Для правільнага выбара паглядзім, чым адрозніваецца дзеянне стандартнай формы прэпаратаў – таблеткі і капсулы Мікразіма:

Вы прымаеце звычайную таблетку

Звычайная таблетка не паспявае за ежай з-за сваіх памераў. Дзеля таго, каб таблетка цалкам растварылася і патрапіла менавіта туды, дзе ферменты пачнуць дзейнічаць у поўную сіну, неабходны час. Навошта цярпець непрыемныя адчуваніі і дыскамфорт у жываце?

Вы прымаеце капсулу Мікразіма

Капсула Мікразіма імгненна раствараецца ў страўніку, вызваляючы мікрагранулы. Гранулы-малюткі лёгка пранікаюць у кішачнік, адначасова з ежай, дапамагая страваварэнню і засваенню нашмат хутчэй хутчэй і эфектыўней звычайных таблетак

 
МАЮЦЦА СУПРАЦЬПАКАЗАННІ. ПЕРАД УЖЫВАННЕМ ВЫВУЧЫЦЕ ІНСТРУКЦЫЮ АБО ПАРАЙЦЕСЯ СА СПЕЦЫЯЛІСТАМ
З інфармацыяй азнаёмлены(ая), схаваць