Микразім / Пытанні і адказы / Мяне часта турбуе цяжкасць у лелеху пасля ўжывання ежы. Што можна зрабіць, каб палегчыць гэты стан?

Мяне часта турбуе цяжкасць у лелеху пасля ўжывання ежы. Што можна зрабіць, каб палегчыць гэты стан?

Цяжкасць у лелеху пасля ежы можа ўзнікаць па некалькім прычынам:

  • Пераяданне. Калі чалавек рэгулярна ўжывае залішнюю колькасць ежы, яму неабходна пераглядзець свой харчовы рацыен і адносіны да ежы. Магчыма, у дадатак да асноўных прыемаў ежы мэтазгодна ўвесці перакусы для прадухілення пачуцця голада. А калі памылка ў харчаванні ўсе ж такі дапушчана, можна звярнуцца да дапамогі ферментнага прэпарата Мікразім®.
  • Ужыванне цяжкай для пераварвання ежы. Фаст-фуд, жараныя і вэндзіўныя стравы, залішак жывельных тлушчаў і здобных хлебабулачных выраб у рацыене – усе гэта стварае залішнюю наргузку на падстраўнікавую залозу і жаўцяк. Выдзяляемых ферментаў не хапае, ежа празмерна доўга пераварваецца, што і прыводзіць да пачуцця цяжкасці ў лелехе. Варта пераглядзець меню ў карысць больш здаровых прадуктаў, а пры памылцы ў харчаванні можа спатрэбіцца Мікразім®.
  • Хранічныя захворванні страўнікава-кішачнага шляха з фарміраваннем ферментнай недастатковасці. Патрабуецца зварот да лекара і абследванне. У схему лячэння скарэй за ўсе будуць уключаны ферментныя прэпараты – напрыклад, Мікразім®.

Other articles on the subject

МАЮЦЦА СУПРАЦЬПАКАЗАННІ. ПЕРАД УЖЫВАННЕМ ВЫВУЧЫЦЕ ІНСТРУКЦЫЮ АБО ПАРАЙЦЕСЯ СА СПЕЦЫЯЛІСТАМ
З інфармацыяй азнаёмлены(ая), схаваць